Golvläggning

Mattläggning

Vi kan hjälpa dig med mattläggning av alla olika typer av material, allt från linoleum, plast och textil till vinyl. Vi lägger också heltäckande mattor i våtrum, vardagsrum eller offentlig miljö. Vi hjälper dig som kund att hitta rätt matta för dina behov. I vår utställning finner ni prover på ett flertal olika aktörer.

Plastmattor

Plastmattor blir alt vanligare I dusch eller badrum med dagens kollektioner så finns det alltid en matta som passar alla. När det kommer till badrum så hjälper vi er även att rita ert nya badrum i 3D med vårt ritprogram.

Heltäckande textilmattor

Idag finns även ett stort utbud av heltäckande textilmattor i olika färger och material att välja på. Med ett mjukt och skönt textilgolv skapar du enkelt en mer inbjudande inredning. Denna typ av matta är oftast mjuk att gå på och ger ett gemytligt intryck, vilket kan vara härligt i exempelvis hall eller sovrum.

Ett riktigt bra val

Söker du ett mer praktiskt alternativ med lång hållbarhet samt lätt att städa? Då rekommenderar vi mattor i linoleum eller plast. Tack vare en smutsavvisande yta och stark bindning mellan lagren i mattorna behöver du inte oroa dig för slitage eller skador på ditt nya golv.

Vinylgolv

En av de nyare produkterna på marknaden är vinylgolven. Till skillnad från linoleum eller plastmattor får du samma design som ett parkettgolv men istället för trämaterial som parketten är av, är vinylgolven i plast. Detta ger dig ett slitstarkt golv med hög kvalitet.

Ring oss för rådgivning

Är du osäker på vilken matta som är lämplig för ditt ändamål ger vi gärna tips och råd. Vi ser också till att anpassa mått och storlek efter dina behov och önskemål.