Pvc fönster Av 7000

 

AV 7000 är den mest populära pvc fönstret från vårt sortiment. Det kännetecknas av runda ramformer kombinerat med raka vingar. Produkten riktar sig till kunder som fokuserar på kvalité och till ett rimligt pris. Allt fler väljer att sätta in underhållsfria PVC-Fönster.
De är stilrena, miljövänliga och behöver ett minimalt underhåll, ingen mer skrapning och målning. Pvc är ett bra materialval med tanke på brandsäkerhet, hållbarhet. 6-Kammar profilen i pvc fönster bygger på ett djup på 70mm och har en förstärkt stålstomme i mitten. Mellan karm och båge sitter dubbla tätningslister i EPDM gummi. Gångjärn sitter på insidan av fönstret, detta för att fönstret ska bli säkrare vid eventuella inbrott. Öppningsbara fönster går att få med och utan DREH/KIPP-funktion.

 

 

 

 

 

Spröjs tillval


  Glasdelande post. Denna posten delar av ett fönster så det blir två stycken isolerglas. Posterna finns i 68 och 96mm på bredden.

Limmad spröjs installeras på glaset insidan och utsidan. Mellan glasutrymmet fylls utrymmet med en aluminium ram som imiterar utseendet på en riktig glas delande post. Limmade spröjs finns i bredd 27 och 45 mm

 

Ett vackert, anpassat utseende med fördelarna med enkel fönsterrengöring från båda sidor är med mellanglas spröjs.
Mellanglas spröjs finns i 8, 18, 26 och 45 mm

 

Glas val